Comunicat de presă lansare Smart Start UP Romania

București, 20 aprilie 2017

Comunicat de presă

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate și Universitatea POLITEHNICA din București lansează Smart Start UP România.

Joi, 20 aprilie 2017, Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate și Universitatea POLITEHNICA din București lansează programul Smart Start UP România.

Promovarea spiritului antreprenorial și identificarea ideilor ce se pot transforma în afaceri, prin susținere financiară și know how. Vor fi finanțate proiecte cu o valoare cuprinsă între 5000 și 200000 de euro. Valoarea totală a premiilor, în prima etapă, nu poate depăși 2 milioane de euro.

Concursul de idei se desfășoară în perioada 20 aprilie 2017 – 15 mai 2017, iar obiectivul specific al acestuia este identificarea proiectelor de afaceri în domeniul IT&C.

Scopul proiectului este de a crește potențialul antreprenorial al tinerilor în vederea generării creșterii numărului de afaceri în care sunt implicați aceștia.

Regulamentul concursului precum și detalii suplimentare sunt publicate pe site-urile www.smartstartup.info, www.romaniansmartcity.ro și www.upb.ro.

Evaluarea proiectelor depuse se va face de către o comisie formată din potențiali investitori, cadre universitare din Universitatea POLITEHNICA din București și reprezentanți ai Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate.

Mentorii programului vor fi domnii:

– Tatian Diaconu, CEO Immochan România,

– Gabriel Tomescu, CEO BMF Grup

– Francesco D’Ambrosio, CEO Easy Lumen România.

Prezentarea celor mai bune proiecte, selectate de membrii comisiei de evaluate se va face în cadrul unui eveniment festiv pe data de 19 mai 2017 la Rectoratul UPB.

Informații suplimentare:

Cristina Vîlcov – Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate

email: cristina.v@romaniansmartcity.ro

telefon: 0773340214

www.romaniansmartcity.ro

www.upb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *