Parteneri

Programul Smart Start UP România este susținut financiar de:

BMG Group – bmfgrup.ro

Echipa BMF are expertiză în SERVICII INTEGRATE de FACILITY MANAGEMENT pentru construcții, cum ar fi: centre comerciale, birouri, platforme logistice, magazine multibrand, etc.

Cu peste 2000 de angajați și o cifră de afaceri la nivelul grupului de aproape 15 milioane euro în 2016, BMF Grup este partenerul pe care îl vrei lângă tine.

Immochan România – immochan.ro

Cu aproape 400 de centre comerciale administrate în 12 țări din Europa și Asia, Immochan este astăzi una dintre cele mai importante companii comerciale imobiliare din Europa pentru centre comerciale.

Timp de 40 de ani, Immochan și-a dezvoltat expertiza la nivel global în domeniul imobiliar comercial și controlul întregului lanț de creare a valorii de la investiție până la gestiunea dinamică a activelor, prin design, marketing, management și promovarea centrelor comerciale.

Cifra de afaceri a grupului pentru 2014 a fost de  43,6 miliarde de euro brut.

EasyLumen România – easylumen.ro

EasyLumen srl este o companie subsidiară a firmei  italiene care se ocupă cu managementul inteligent al iluminatul public și în rețele private, precum și furnizarea de servicii digitale avansate asupra infrastructurii electrice existente.